Webshop

Startpagina

Tweka

Merken die top badmode creëren zijn vaak geboren en getogen langs de kusten. De hoge taille shorts, luchtige broekpakjes en halternektops belichamen de levensstijl van witte stranden en eindeloze zomers van Australië tot Californië.

Van surfbabes tot waternimfen, de stijlen zijn sportief, sexy en snel. Vintage invloeden maken de tailles hoger en de broekspijpjes lager voor een bevallige, romantische en supervrouwelijke look. Kies in deze stijl voor ruches en ruitjes, polkadots en poederige bloemenprints. Je vindt altijd het beste bij Tweka.

Over Tweka

1916, Nederland. De wereld verandert snel. Vanuit een tricotagefabriek in Geldrop neemt Tweka met kosmopolitische flair het voortouw in de grote zwemrevolutie van Europa. Met draagbare en modieuze badpakken waarin ook echt gezwommen kon worden. Zwemkleding die onbewust symbool staat voor een nieuwe eeuw waarin gelijkwaardigheid en autonomie centraal komen te staan.

Met de verruiming van denkbeelden werden Tweka’s badpakken allengs strakker. Verfijnde materialen. Fijne materialen. In de loop der tijd werden de badpakken van Tweka ook steeds onthullender en vrouwelijker. Meer uitgesproken in kleur en prints. Hoger en dieper uitgesneden. Bikini’s.