Webshop

Startpagina

Hangstoel kopen

Wist je dat je een hangstoel niet alleen buiten, maar ook binnen kunt gebruiken? Met een bijpassende hangstoelstandaard kun je je hangstoel overal ophangen. Zo kun je op een warme zomerdag buiten in je tuin relaxen en tijdens koude dagen lekker warm binnen bij de open haard. Pak er een boek bij en het ontspannen kan beginnen!

In onze online hangmattenwinkel kun je niet alleen terecht voor de mooiste hangmatten en de daarbij behorende accessoires, maar ook voor hangstoelen van uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een witte hangstoel of naar een model met een gestreept motief in fleurige kleuren, bij ons vind je altijd een hangstoel die voldoet aan je wensen. Een hangstoel kopen doe je daarom altijd bij Tuinmeubel.sale.

Hangstoel: ultiem genieten!

Een hangstoel fleurt je tuin, balkon of woonkamer echt op. Iedereen kent wel een hangmat, die hang je vaak tussen twee bomen of aan een standaard. Een hangmat neemt net meer ruimte in beslag; een hangstoel is vaak iets compacter. Een hangstoel is een unieke stoel die je aan een standaard of stevige balk hangt.

Bij sommige stoelen wordt een standaard bijgeleverd. Een hangstoel is een echte eyecatcher waar je echt even in kan bijkomen na een lange dag. In een hangstoel kun je lekker chillen. Dat kan in de tuin, maar een hangstoel is ook super leuk in de woonkamer, speelkamer of in de serre.

Zet je de hangstoel buiten in de tuin of op het balkon, let dan op met regen, de kussens kunnen niet tegen regen. Xenos heeft allerlei verschillende varianten hangstoelen; rond, eivormig of aan een stok. Alle hangstoelen bekijk je online!