Webshop

Startpagina

Eurocave

De meeste wijnklimaatkasten zijn uitgerust met twee temperatuurzones, maar er zijn ook klimaatkasten met één temperatuurzone. Als een klimaatkast twee of meer zones heeft, is het raadzaam erop te letten of de temperatuur per zone regelbaar is of niet.

Bij iedere klimaatkast wordt het temperatuurbereik van de temperatuurzones weergegeven, dus je kunt precies zien op welke temperatuur je ieder compartiment kunt instellen. Zoals je als wijnliefhebber natuurlijk weet, verschilt de ideale temperatuur om rode en witte wijn te serveren van elkaar.

Een wijnbewaarkast met twee temperatuurzones maakt het dus mogelijk om rode en witte wijn apart van elkaar te bewaren onder de juiste temperatuur. Als je vooral van witte óf rode wijn houdt, kunt je natuurlijk ook kiezen voor een wijnklimaatkast met één temperatuurzone.

Over Eurocave

EuroCave, de uitvinder van wijnkasten, biedt kwalitatieve, hoogwaardige oplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. EuroCave respecteert de missie van de wijnproducenten en maakt het mogelijk het beste uit de wijn te halen, ook voor veeleisende en kritische consumenten.

Omdat smaak kostbaar is, heeft EuroCave wijn bewaar- en serveeroplossingen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het moment van proeven een pure emotie teweeg brengt… die van een ontmoeting met de wijnmaker. En als de beste wijnen wereldwijd in EuroCave wijnkasten worden bewaard, is dat omdat we altijd hebben ingezet op innovatie en ontwikkeling met het oog op het perfect bewaren en serveren van wijn.